Ontdek de SUV limited edition “United”

Profiteer tot 31 januari van onze uitzonderlijke saloncondities voor de Taigo, T-Roc, de nieuwe T-Cross of de nieuwe Tiguan in limited edition “United”: 5 jaar garantie(1), tot €2.500 overnamepremie(2) bovenop de waarde van je huidige wagen, Salonkorting(3) tot €3.500 en tot €4.795 gratis uitrusting(4), inclusief metaalkleur, 17-duims lichtmetalen velgen, getinte achterruiten, achteruitrijcamera, keyless Access…

Volkswagen SUV T-Cross 'United'
Volkswagen Tiguan 'United'
Volkswagen T-Roc 'United'

Wenst u meer informatie over de saloncondities?

(1) 5 jaar garantie (2 jaar fabrieksgarantie + verlenging van 3 jaar of 90.000 km, afhankelijk van de eerst bereikte limiet). Actie niet geldig op de ID.4 Pure Limited Edition.

(2) De overnamepremie wordt toegevoegd aan de inruilwaarde van uw huidige voertuig, ongeacht het merk. Het overgenomen voertuig moet compleet zijn en ten minste 6 maanden op naam van de koper staan en een minimale marktwaarde hebben van € 500 incl. btw, afhankelijk van het gekochte model. Eén premie per aankoop.

(3) De Salonkorting: de handelskorting (Salonpremie en advieskorting van de dealer) geldig voor particulieren bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen Tiguan.

(4) Het bedrag van de gratis uitrustingen op de speciale serie is het verschil tussen het supplement op de prijs die de klant betaalt voor de uitrusting van de speciale serie en de som van de aanbevolen catalogusprijzen van elke optie in de uitrusting van de speciale serie. Enkel geldig zolang de voorraad strekt.