Volkswagen

Het leven is veelzijdig en zit vol verrassingen. De nieuwe Tiguan helpt u er met zijn omvangrijke en innovatieve uitrusting bij om haast elke uitdaging soeverein aan te kunnen. Hierbij fascineert hij zowel door zijn emotionele als door zijn dynamische design.

Highlights van de nieuwe Tiguan

Exterieur

Indrukwekkend. Van alle kanten.

Met zijn sportieve en opvallende design maakt de nieuwe Tiguan één zaak onmiddellijk duidelijk: hier komt een SUV aan die is voorbereid op het alledaagse leven. Krachtige proporties en dynamische lijnen kenmerken zijn nieuwe silhouet. Vooruitstrevende design-highlights zoals de hertekende frontpartij met optionele IQ.Light HD-matrixkoplampen, de gespierde achterzijde met ledlichtlijst en een keuze uit verschillende nieuwe velgen onderstrepen zijn zelfzekere karakter. Kortom: de nieuwe Tiguan maakt langs alle kanten indruk.

 

tigaun

Interieur

Instappen en de dagelijkse sleur achter u laten.

De nieuwe Tiguan heet u welkom op een nieuw niveau! Hiermee bedoelen we niet alleen zijn hoogwaardige interieur, maar ook het multifunctionele stuurwiel met goed aanvoelende toetsen, de middenconsole met nieuwe functies, het optionele navigatiesysteem Discover Pro Max met 15"-infotainmentscherm, de geïntegreerde tablethouder in de middelste armleuning van de achterbank en de sfeerverlichting naar keuze met wel 30 kleuren en verlichte sierelementen in het instrumentenpaneel en de voorste deuren. De geslaagde combinatie van vooruitgang en comfort: de nieuwe Tiguan.

New Tiguan interieur

IQ.Light HD-matrixkoplampen

Bijzonder begeesterend.

De innovatieve IQ.LIGHT HD-matrixkoplampen van de nieuwe Tiguan zorgen met hun meer dan 19.000 apart aanstuurbare leds voor felle begeestering, zelfs als de wagen stilstaat – met een Welcome & Goodbye-lichtprojectie voor en na elke rit. Lichtstrips bij het radiatorrooster en achteraan de auto, dynamische richtingaanwijzers, een omgevingsverlichting door een zijwaartse motiefprojectie vanuit de zijspiegels en verlichte deurgrepen vervolledigen de lichtsignatuur van de wagen op indrukwekkende wijze.

Ook tijdens het rijden geniet u van een duidelijk verbeterde bestuurderservaring 's nachts. Zo kunnen andere verkeersdeelnemers en verkeersborden met nog meer precisie uit het eigen grootlicht worden gefilterd. Bovendien kan uw Tiguan markeringen op de rijbaan projecteren die u op de autosnelweg helpen in smalle banen bij wegenwerken te rijden en die uw zicht verbeteren. 

New Tiguan iq.light

Rijbelevingsschakelaar

Nieuwe rijbeleving met een druk op de knop

In een handomdraai van sportief naar comfortabel en terug? Met de rijbelevingsschakelaar in de nieuwe Tiguan is het kinderspel. Een druk op de knop volstaat en daarmee kunt u met de nieuwe 'Atmosphere' zelfs meerdere instellingen tegelijkertijd aanpassen, gaande van de samenstelling van de sfeerverlichting over de weergave van de muziek tot de airco. Het is alsof u tijdens het rijden van Volkswagen bent Gewisseld.

New Tiguan rijbelevingsschakelaar

Meer informatie over de nieuwe Tiguan?

Maak een afspraak met een verkoper