Volkswagen

Opvallend design, veel ruimte bij compacte afmetingen, vooruitstrevende technologie voor meer comfort in het alledaagse leven en de vrije tijd: de nieuwe T-Cross voldoet ruimschoots aan de verwachtingen van een moderne, compacte SUV. 

Variabel interieur

Meer flexibiliteit. Meer mogelijkheden.

De voorste stoelen met hoge zitpositie in de nieuwe T-Cross zorgen voor een goed zicht rondom. De rugleuning van de voorpassagierstoel kan optioneel volledig worden neergeklapt - handig wanneer grote voorwerpen moeten worden vervoerd. De verschuifbare en neerklapbare achterbank zorgt voor nog meer opbergruimte. Wanneer men deze neerklapt, vergroot het bagageruimtevolume tot wel 1281 liter en kunnen er bijvoorbeeld voorwerpen met een lengte van maximaal 2,4 m in worden gelegd. Het flexibele interieurconcept wordt verder afgerond door opbergvakken en - zakken, drankenhouders en een smartphonevak in de middenconsole.

T-Cross laadruimte

SUV design

Een SUV met karakter: de T-Cross

Krachtig koetswerk, brede koelergrille, verhoogde bodemvrijheid - de nieuwe T-Cross is duidelijk herkenbaar. Zeker in de nieuwe kleurstelling Grape yellow. Vanaf de motorkap loopt een opvallende schouderlijn door tot de achterkant. Chroomdetails zoals de verstijvingen in de koelergrille of de optionele omlijstingen van de koplampen zorgen voor extra accenten. Optioneel loopt er ook telkens een elegante lichtstrip tussen het Volkswagen-logo en respectievelijk de koplampen en de achterlichten. De buitenspiegels projecteren een lichttekening op de grond naast het voertuig en verlichten het instapbereik. De superieure verschijning wordt vervolledigd door een bodembescherming in mat zilver.

t-cross_exterior-yellow-and-blue-t-cross-on-street

Moderne technologie

Krijg precies de informatie die u wilt

Ziet u liever alleen de snelheid en de kilometerstand? Of ook nog andere gegevens? Of liever de navigatiekaart? Of de titel van de song die u aan het afspelen bent? Of misschien een combinatie van dit allemaal? Dat heeft u letterlijk zelf in de hand: Configureer uw 26 cm (10 inch) grote Digital Cockpit Pro-scherm met hoge resolutie heel eenvoudig zelf zoals u wenst.

t-cross-detail-digital-cockpit

Meer informatie over de nieuwe T-Cross?

Maak een afspraak met een verkoper