Hou uw wagen in topconditie

Originele onderdelen

Originele onderdelen

Bij Autobedrijf Lagrou gebruiken we originele onderdelen. De beste waarborg dat uw auto altijd perfect in orde is. Originele onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw wagen. Ze passen als gegoten in uw wagen. Het is dus geen toeval dat u twee jaar garantie geniet op originele onderdelen én de montagewerkzaamheden.

Techniekers

Gespecialiseerde techniekers

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde techniekers, die zich continu bijscholen. Ze zijn mee met alle technische ontwikkelingen in het gamma. Daardoor zijn ze prima geplaatst om uw wagen in topconditie te houden.

 

Herverkoopwaarde

Hogere herverkoopwaarde

U wilt uw wagen verkopen? Dan is een compleet onderhoudsboekje van een officiële verdeler belangrijk. Uw koper is dan zeker dat uw wagen alleen door gespecialiseerde techniekers én met originele onderdelen werd onderhouden. Wat bijna altijd leidt tot een hogere herverkoopwaarde.

Technische controle van uw wagen

Moet je binnenkort naar de keuring? Kom dan eerst langs voor een grondige technische controle van je wagen. Tijdens de voorcontrole van de technische keuring inspecteren wij alle relevante aspecten van uw wagen. Zijn er gebreken, dan zullen wij u daarvan op de hoogte brengen en in overleg met u de nodige herstellingen uitvoeren.

Hebt u liever dat wij voor u naar de keuring gaan? Dat kan ook!

Maak een afspraak

keuring

Aircocheck

Het airconditioningsysteem zorgt niet alleen voor een aangenaam klimaat in de auto, maar voorkomt ook dat uw voorruit beslaat in de winter of op regenachtige dagen. We controleren de functionaliteit van uw airconditioningsysteem en focussen hierbij op de bedieningsfuncties en ventilatietemperatuur. We voeren ook een visuele inspectie uit van de onderdelen van het systeem, zoals de compressor, condensor en droger. Ook het koelmiddel is inbegrepen in deze service.

Maak een afspraak

Airco

Services voor velgen en banden

Moet u uw banden wisselen? Wij regelen het voor u: u kunt de verwisselde banden bij ons achterlaten. Met onze opslagservice voor velgen en banden zorgen wij er namelijk voor dat ze goed worden bewaard. Als u nieuwe banden nodig hebt, hebben wij de juiste keuze, inclusief 36 maanden bandengarantie en onmiddellijke montage. Profiteer nu van onze services voor velgen en banden.

Lees meer over banden

Maak een afspraak