Verkoop nieuw wagens
Zelf samenstellen of snel uit stock?

SEAT stockwagens

Verkoop occasiewagens
Mét uitgebreide garantie!

Verkoop accessoires
Alle mogelijke extra's...

Audi accessoires

Onderhoud & herstellingen

Vandaag geniet elke wagen (Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA of ŠKODA) van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife », waarbij een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden. Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een maximum van 2 jaar of 30.000 km!
Uw wagen is ook uitgerust met een waarschuwingsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zo nodig olie bij te vullen. Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten.

We beschikken als officiële Service Partner van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA & ŠKODA  en Volkswagen bedrijfsvoertuigen over alle uitrustingen en kennis die nodig zijn om kwalitatief werk af te leveren. Onze personeelsleden volgen voortdurend bijscholingen om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Elke herstelling wordt uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen.

Carrosserie Wondercar

Ongevallen gebeuren, hoe oplettend u ook bent. Wij zijn er dan ook voor u als betrouwbare partner tijdens / na dit vervelend moment. We kunnen alles herstellen: van interieur tot exterieur. Dit realiseren we in onze carrosserie-atelier van Wondercar LAGROU die deel uitmaakt van Wondercar, het nationale carrosserie-netwerk. 

Het schadebedrijf heeft het Eurogarant Smart Repair kwaliteitslabel, herstelt alle merken en is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen. Het past daarbij zowel traditionele hersteltechnieken toe als SMART-repair.

Meer info over Wondercar

Autbedrijf Lagrou Diksmuide

Bandencontrole, -wissel & -stockage

Versleten banden kunnen gevaarlijk zijn: ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip, een langere remafstand en verhogen de trillingen in de bestuurdersruimte. Het is dus belangrijk om regelmatig de slijtage van uw banden na te kijken.
Denk er daarnaast ook aan om uw bandendruk na te (laten) kijken, zeker voor u een lange reis maakt; zo zal u een optimale grip hebben op de weg hebben en zal u brandstof besparen.

Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw banden worden winterbanden aangeraden wanneer de temperatuur onder de 7°C zakt bij regenweer en wanneer het droog is.
De mix van rubbers in winterbanden maken deze zachter, waardoor ze meer grip en elasticiteit hebben bij koude temperaturen. Wanneer de temperatuur echter stijgt, begint het rubber ook snel te verslijten. De banden krijgen minder grip en verhogen uw brandstofverbruik. Bovendien betekent een verlies aan grip ook een langere remafstand en dus minder veiligheid!

Liggen uw winter- of zomerbanden thuis in de weg en/of weet u niet waar u ze kunt opbergen? Ons bandenhotel is misschien iets voor u! We stockeren namelijk uw set winter/zomerbanden.

Plan een bandenwissel

Pechverhelping

Pech onderweg kan zelfs de beste overkomen. Staat uw wagen aan de kant door een ongeval of (brandstof)panne? Of bent u slachtoffer van diefstal? Dan is een snelle en efficiënte bijstand slechts een telefoontje verwijderd. 

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24/24 en 7/7 bereiken in heel Europa:
In geval van een panne of een technisch defect, bel:

Volkswagen Commercial Vehicles Assistance zorgt voor de depannage ter plaatse of voor het eventueel slepen van het voertuig naar de Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner van uw keuze, die met u de meest geschikte oplossing zal zoeken voor het verzekeren van uw mobiliteit.

U kan ook altijd bellen naar de Autbedrijf Lagrou zelf voor pechverhelping, dit 24/7 voor lokale depannages.

Bel Autobedrijf Lagrou

AC / DC snelladen

Een nieuwe hoogspanningscabine en laadpalen zorgen er samen met onze zonnepanelen voor dat ons steeds groeiend aanbod elektrische en hybride wagens kunnen opgeladen worden.

Onze DC-laadpaal (50 kW snellaadpaal) is dan ook 24/24 publiek toegankelijk.

Financiële diensten
Aangepast aan uw behoeften!

Leasing / Renting

Uw wagen leasen of renten, geen enkel probleem. Vraag bij de aankoop naar de diverse mogelijkheden.

Financiering / Autocredit / Personal Lease

U weet nog niet welke financieringsformule het meest voordelig is voor u? Vind uw gepaste formule in een paar klikken!

Verzekering

Wij bieden ook verzekeringsformules aan . Zeker de moeite om eens te vergelijken!

Onderhoudscontract

Bij de aankoop van uw nieuwe wagen kan u ook opteren voor een onderhoudscontract. Gemakkelijk en u weet exact wat uw maandelijkse kost is zonder verrassingen.

All in formule

Financiering, verzekering en onderhoudscontract. Kies op maat van uw noden en geniet van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur.

Nieuwsbrief