EDI en ŠKODA schenken u een laadstation

EDI en ŠKODA schenken u een niet geconnecteerd laadstation of 620 € incl. BTW korting op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI.

ŠKODA en EDI schenken een laadstation

Een Salonvoordeel tot € 16.615 op de Škoda-Limited Cycling Editions.*

Incl. overnamepremie tot € 3.000 (2) en 5 jaar garantie (3)
Incl. gratis fietsendrager en trekhaak op Limited Cycling Edition (4)

skoda_kamiq_fietsenrek

Wens je meer informatie over de saloncondities?

Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 12/12/2023 tot en met 31/01/2024 in het deelnemende Škoda-netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. 
Overnamepremie voor de inruil van je wagen die minstens 6 maanden ingeschreven op naam van de laatste particuliere eigenaar. De nieuwe aangekondigde totaalprijs alle mogelijk kortingen inbegrepen omvat het bedrag van de overnamepremie. Afbeeldingen enkel ter illustratie.
Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van ons netwerk van Škoda concessiehouders. Deze informatie kan ten alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact te nemen met uw Škoda-concessiehouder teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen. Offerte onder voorwaarden. 
*(1) Dit aanbod is geldig voor alle particuliere klanten die hun voertuig op eigen naam kopen in de periode van 12/12/2023 tot en met 31/01/2024.
(2) De overnamepremie is onderworpen aan voorwaarden. Het bedrag van de premie zal aan de overnamewaarde van je huidige voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de particuliere koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet minimum € 250 incl. btw zijn. Eén overnamecheque per aankoop. 
(3) 5 jaar garantie (2 jaar wettelijke garantie + verlenging van 3 jaar of max 60.000 km, afhankelijk van welke van de plafonds eerst wordt bereikt). 
(4) Zolang de voorraad strekt.
Alle Škoda modellen zijn WLTP gehomologeerd. Om meer te weten: http://nl.skoda.be/over-skoda/co2-informatie. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.