Škoda

­­WAAROM VOOR DEZE ŠKODA KIEZEN?

Stijlvol design

Een stoer gezicht, gespierde houding en dynamische verhoudingen in een compact pakket. Je ziet meteen dat de nieuwe ŠKODA KAROQ klaar is om op te vallen en om elk avontuur met je aan te gaan.

Virtual cockpit

Een perfect overzicht wordt geboden door de VIRTUAL COCKPIT, die de specificaties van de boordcomputer kan weergeven in combinatie met andere informatie, zoals navigatie bijvoorbeeld. Je kan kiezen uit  gespecialiseerde lay-outs die worden bediend via de View-toets op het multifunctioneel stuurwiel.

Je levensruimte

In de KAROQ is genoeg ruimte voor jou, voor je gezin en je bagage, voor je vrienden, hobby's en sportactiviteiten, voor je werk, reizen en ontspanning - er is genoeg ruimte voor jou en je hele leven.

Vermogen om te ontdekken

Als je het asfalt verlaat, moet je niet zoeken naar een plaats om de wagen te parkeren. Met zijn royale bodemvrijheid, intelligent 4x4 systeem, uiterst stijve carrosserie en set elektronische rijhulpmiddelen om buiten de gebaande paden te rijden, brengt de KAROQ je net dat beetje verder.

Intelligente vierwielaandrijving

Met zijn intelligente 4x4 is de KAROQ op elke onvoorziene omstandigheid voorbereid. Hij is geweldig in het rijden op onverharde wegen en grind. De vierwielaandrijving met elektronische geregelde meerschijvenkoppeling past de koppelverdeling tussen de voor- en achteras voortdurend aan de actuele rijomstandigheden aan.

 

Off-Road-modus

De Off-Road-knop schakelt geselecteerde rijhulpsystemen in een speciale off-road instelling. Eenmaal ingeschakeld reageert het gaspedaal minder gevoelig en het ABS antiblokkeer remsysteem staat een zekere mate van slip toe om een wigeffect voor de wielen te creëren, wat helpt de wagen af te remmen. Hill-Descent assost gebruikt gevoelig remmen om een constante snelheid te handhaven bij het afdalen van steile hellingen.

DE MEEST GEAVANCEERDE RIJHULPSYSTEMEN

Travel assist

Travel Assist integreert verschillende systemen en functies. Wanneer ze verbonden zijn, kan de auto het rijden sterk vereenvoudigen en het reiscomfort aanzienlijk verhogen. Eenmaal geactiveerd kan Travel Assist de wagen automatisch in de rijstrook houden of andere voertuigen op de weg volgen.

Park Assist

Park Assist leidt de wagen halfautomatisch in loodrechte parkeervakken, en in en uit parallelle plaatsen. Het systeem helpt je door automatische optimale stuurbewegingen uit te voeren om de wagen binnen de lijnen te parkeren; je moet alleen nog gas geven en remmen. Park Assist kan ook een parkeermaneuver afmaken dat al begonnen is.

Front assist met predicitieve voetgangerdetectie

Front Assist is een veiligeidssysteem dat waarschuwt voor dreigende aanrijdingen. Wanneer een aanrijding onvermijdelijk wordt, remt het de wagen af om de gevolgen van de aanrijding te beperken. Het voert ook een noodstop uit wanneer een voetganger op een onveilige manier het pad van de wagen probeert te kruisen.

Ledkoplampen

De KAROQ wordt geleverd met standaard gemonteerde ledkoplampen waarin dioden voor dim- en grootlicht, het positielicht, de richtingaanwijzers en de dagrijlichten verwerkt zijn. Ledtechnologie biedt tal van voordelen, waaronder een langere levensduur en een lager energieverbruik.

Lees meer

Blijf online, ook onderweg

De geavanceerde connectiviteit van de KAROQ maakt het dagelijks gebruik van de wagen gemakkelijker en biedt je alle ondersteuning die je nodig hebt om op tijd en comfortabel op je bestemming te komen.

Smartlink

Smartlink biedt je een verbinding tussen je smartphone en het ingebouwde infotainment via Apple CarPlay, Android Auto en MirrorLink. Speel muziek, navigeer, handel je sms'jes en oproepen af, of luister naar je favoriete podcast.

Phone Box

De Phone Box is een opbergvak dat gebruikt wordt om mobiele telefoons draadloos op te laden en het mobiele signaal te versterken met vlakke antennes. De Phone Box kan mobiele oproepen doen en ontvangen, zelfs als het signaal zwak is.

Tot vier USB-C-poorten

De mogelijkheid om smartphones en multimediaspelers aan te sluiten via een enkele USB-C-aansluiting is standaard voor de ŠKODA KAROQ. Een tweede is standaard voor het Bolero audio- en navigatie infotainmentsysteem. Twee extra USB-C-aansluitingen kunnen optioneel worden toegevoegd - een bij de achteruitkijkspiegel om een camera op te laden en een voor de achterpassagiers om hun toestellen op te laden.

Sneltoetsen

De rode knoppen rechts roept onmiddelijk hulp in als je betrokken bent bij een ernstig verkeersongeval of er getuige van bent. De middelste knop belt je servicecenter als je pecht hebt. Gebruik de linkerknop om meer informatie te vragen op de ŠKODA infolijn.

Foto 1 / 1