Škoda
Stijlvol en aerodynamisch
De gloednieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV is zowel indrukwekkend stijlvol als aerodynamisch efficiënt.
Levensstijl
Waar je actieve levensstijl je ook brengt, de ENYAQ COUPÉ iV biedt je de betrouwbare ondersteuning die je nodig hebt.
Coupéstijl
De daklijn in coupéstijl, die vanaf de B-stijl naar beneden loopt, geeft de ENYAQ COUPÉ iV een emotionele look.
Crystal Face
Het design van de ENYAQ COUPÉ iV wordt afgewerkt met het Crystal Face.

DE MEEST GEAVANCEERDE RIJHULPSYSTEMEN

Travel assist

De Travel Assist, een onderdeel van het optionele Assisted Drive Plus Pack, integreert tal van systemen en functies, die we afzonderlijk zullen voorstellen op de volgende pagina’s. Wanneer ze verbonden zijn, kan de auto het rijden sterk vereenvoudigen en het reiscomfort aanzienlijk verhogen. Wanneer de Travel Assist actief is, kan het systeem de wagen automatisch laten stoppen en vertrekken, de auto op zijn rijstrook houden, andere voertuigen volgen in een file of het verkeer rond de auto weergeven op een scherm in je gezichtsveld.
Travel Assist

Intelligente Park Assist met trained parking

Een nieuw onderdeel van Intelligent Park Assist is Trained Parking, dat wordt gebruikt voor het automatisch uitvoeren van een parkeermanoeuvre op een parkeerplaats in een vertrouwde omgeving bv. thuis. De wagen regelt dan automatisch de stuurinrichting, de remmen en de rijrichting (voor- of achterwaarts) terwijl hij de omgeving voortdurend in het oog houdt, voorwerpen en voetgangers detecteert en aanrijdingen vermijdt. De Trained Parking kan de auto in een bekende omgeving over een grotere afstand (tot 50 m) in een parkeerplaats parkeren.

Trained Park Assist

Front Assist met Collision Avoidance Assist

Front Assist is een veiligheidssysteem dat waarschuwt voor dreigende aanrijdingen. Wanneer een aanrijding onvermijdelijk wordt, remt het de wagen af om de gevolgen van de aanrijding te beperken. Het voert ook een noodstop uit wanneer een voetganger of fietser de wagen probeert te kruisen. Bij kritieke situaties waarbij Front Assist tussenbeide komt door af te remmen en de bestuurder door zijn stuurbewegingen aangeeft dat hij een uitwijkmanoeuvre uitvoert, grijpt Collision Avoidance Assist gericht in op het stuurwiel om gemakkelijker rond het obstakel te sturen.

Front Assist

Ledkoplampen

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV wordt geleverd met standaard gemonteerde ledkoplampen met diodes voor dim- en grootlicht, het standlicht en de dagrijlichten. Ledtechnologie biedt tal van voordelen, waaronder een langere levensduur en een lager energieverbruik.

Ledkoplampen
Ontdek de nieuwe Enyaq Coupé iV
Foto 1 / 1