Geniet van straffe Saloncondities¹ bij Audi

Dit is hét moment om te kiezen voor uw ideale Audi. Dankzij de Saloncondities¹ kunt u nu van uitzonderlijke voordelen en aantrekkelijke financieringsoplossingen genieten.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor interessant geprijsde opties en packs, een superuitgeruste Audi Sport Edition, een mooie overnamebonus of een korting op een geconnecteerd EDI laadstation. Niets houdt u nog tegen om binnenkort te rijden met de Audi van uw dromen.

Audi Sport Editions².
Subliem uitgerust, ongezien voordelig.

U zoekt een wagen die sportiviteit uitstraalt in elk detail, met een bijzonder complete uitrusting tegen een uitzonderlijke prijs? U vindt hem in onze Sport Editions². Deze zijn beschikbaar op de Audi A1 Sportback, Audi A3 Sportback en Berline, Audi Q2, Audi Q3 (Sportback), Audi A4 Berline en Avant, en de Audi A5 Coupé en Sportback.

Audi A1 SB Sport Edition

Audi A1 Sportback Sport Edition.
Tot € 10.440 btwi klantenvoordeel².

De Audi A1 Sportback Sport Edition krijgt nog heel wat extra 'urban attitude' dankzij het Pack Business Plus en het S line exterieur. Of wat dacht u van 17" lichtmetalen velgen, ledkoplampen, dak in contrasterende kleur, Audi virtual cockpit ...

Audi Q3 Sport Edition

Audi Q3 Sport Edition.
Tot € 13.470 btwi klantenvoordeel².

Het avontuur wacht in de Audi Q3 Sport Edition dankzij z'n rijkelijke standaarduitrusting met S line exterior en Pack Platinum, Audi virtual cockpit Plus, sportzetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

Audi A3 Sportback Sport Edition

Audi A3 Sportback Sport Edition.
Tot € 12.450 btwi klantenvoordeel².

De Audi A3 Sportback Sport Edition is uw ideale reispartner dankzij zijn topuitrusting, met het Pack Platinum, S line exterieur, Audi virtual cockpit plus, sportzetels, interieur leder/kunstleder, 18" lichtmetalen velgen ...

Audi A4 Avant Sport Edition
Audi A4 Avant Sport Edition.
Tot € 17.240 btwi klantenvoordeel².

De Audi A4 Avant Sport Edition - uitgerust met S line exterior en Pack Platinum - combineert zijn royale interieur met heel wat extra troeven: Audi virtual cockpit Plus, sportzetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

Audi Q2 Sport Edition

Audi Q2 Sport Edition.
Tot € 11.900 btwi klantenvoordeel².

De Audi Q2 Sport Edition biedt u heel wat extra's dankzij het Pack Business Plus en de S line exterieurelementen. Zo is hij standaard uitgerust met o.a. Navigation package met MMI Navigation Plus, 18" lichtmetalen velgen, LED achterlichten ...

Audi A5 Sportback Sport Edition
Audi A5 Sportback Sport Edition.
Tot € 19.990 btwi klantenvoordeel².

In de Audi A5 Sportback Sport Edition onderscheidt u zich meteen dankzij het S line exterieur en de 19" lichtmetalen velgen. De Sport Edition is ook uitgerust met het Pack Platinum, Audi virtual cockpit Plus, sportzetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, ...

Uw Salonvoucher naar wens

Maak uw Audi even uniek als uzelf. Rust hem uit volgens uw wensen, dankzij een tijdelijk voordeel op opties en packs. Geniet van dit aanbod door de voucher voor het Audi model van uw keuze te downloaden, en ermee naar uw dichtstbijzijnde Audi verdeler te gaan.

Download uw voucher

Salonvoucher Audi Salon 2024

Een korting op een EDI laadstation⁴ of een Audi Electric Bonus³?

U kiest voor een 100% elektrische of plug-in hybride Audi? Uitstekende keuze! Om u te belonen, schenkt Audi u een extra voordeel: € 1.300 korting (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI⁴. U kunt ook kiezen voor een Audi Electric Bonus³: € 750 korting (incl. btw) op een 100% elektrisch model, of € 500 korting (incl. btw) op een hybride TFSI e model.

Meer over EDI

EDI Audi

Een interessante overnamebonus⁵

Lever uw huidige wagen in en ontvang bovenop uw Salonvoordeel een overnamebonus⁵. De toekenning van de overnamebonus is aan strikte voorwaarden gebonden. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met uw Audi verdeler.

Wat is de waarde van uw wagen?

Overnamepremie
1 Algemene voorwaarden Saloncondities 2024: Geldig voor privé-klanten & ‘Business Customer’ klanten voor een nieuw klantencontract voor de periode van 5 december 2023 tot en met 31 januari 2024 (inbegrepen) voor uiterste leverdatum op 31/12/2024 (Audi Q5: 28/02/2025). Indien uw bestelling is getroffen door een restrictie in de productie of een latere levertermijn dan deze uiterste leverdatum, zal u toch van de commerciële voorwaarden kunnen genieten.
2 - Audi Sport Editions gelden voor alle motoren van de geselecteerde modellen, met uitzondering van de TFSI e versies (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e).
- De voorwaarden van de Salonactie zijn al in de prijs van de Audi Sport Editions inbegrepen. Dit betekent dat de Salonvoucher niet van toepassing is op deze Sport Editions (niet cumuleerbaar). De overnamebonus is echter wel beschikbaar op deze Sport Editions (indien van toepassing).
- De Sport Editions zijn standaard zeer goed uitgerust, maar de klant kan desgewenst extra opties toevoegen. Het is echter niet mogelijk om de extra uitrusting van de Sport Editions te verwijderen. In dat geval moet de klant kiezen voor een normale S line versie.
- Deze Sport Editions zijn beperkte edities en gelden zolang de voorraad strekt.
3 Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 05/12/2023 en 31/01/2024 (incl). Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi heeft u de keuze tussen een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of de Audi Electric Bonus. Beide opties zijn onderling niet combineerbaar. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting.
4 Het aanbod voor een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 05/12/2023. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 5 december en 31 januari 2024 (inbegrepen). Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT, Audi RS e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen, met uitzondering van de Q3 TFSI e en Q3 Sportback TFSI e. Bij deze modellen is het aanbod enkel van toepassing op stockmodellen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstations per natuurlijke persoon/rechtspersoon.
5 De overnamebonus is van toepassing op alle versies binnen het model met uitzondering van de RS-modellen (maar wel van toepassing op de Audi RS e-tron GT).
Voorwaarden:
- Minimum waarde: de overgenomen wagen dient een minimumwaarde te hebben. Neem contact op met uw Audi verdeler voor extra info.
- De overgenomen wagen moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest.
- De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt.
- De wagen moet effectief door de Audi verdeler overgenomen worden.