Audi

Een spectaculaire elektrische SUV met de onderscheidende CUPRA lichttechnologie, een revolutionair interieur én krachtige aandrijflijnen zijn slechts enkele van de features waarmee de Tavascan het nieuwe design van CUPRA onderstreept.

Highlights van de Cupra Tavascan

Baanbrekend interieurontwerp

De Audi Q6 e-tron lanceert een geheel nieuw interieurconcept. Het gestructureerde design met hoogwaardige materialen schept visuele duidelijkheid met een futuristische uitstraling.

Q6 e-tron interieur

Vooruitstrevend e-design

Het futuristische design van de Audi Q6 e-tron³ combineert het krachtige karakter van een SUV met een progressieve sportiviteit.

Q6 e-tron drive

Elektrisch rijden, next level

Dankzij de actieradius tot wel 625 km¹, krachtige aandrijving en uitstekende prestaties bij het snelladen, krijgt rijden met de Audi Q6 e-tron quattro (gecombineerd elektrisch energieverbruik in kWh/100 km: 19.6–17.0 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot in g/km: 0)¹ een nieuwe dimensie.

Q6 e-tron back

Verbonden interieur

Ontdek het nieuwe, digitale interieur met functies zoals panoramische displays, augmented reality head-up display⁴,⁵,⁶, Audi assistent⁷, bedieningsunit in de deur van de bestuurder, dynamische interactielamp⁴,⁵ en 3D-geluid met luidsprekers in de hoofdsteunen⁴,⁸.

Panoramische displays

Meer informatie over de nieuwe Cupra Tavascan?

Maak een afspraak met een verkoper