Audi

De nieuwe Audi A3 allstreet combineert een extravert design, rijplezier en gebruiksgemak. Opvallende offroad elementen en het Audi Singleframe zorgen voor een krachtige en opvallende uitstraling.

Highlights van de Audi A3 allstreet

Exterieur

Valt meteen op.

De nieuwe Audi A3 allstreet is allesbehalve gewoontjes. Kijk maar naar het achthoekige Singleframe met zijn eigen structuur, contrasterende designelementen in selenietzilver en stevige off-road bevestigingsstrips aan de zijkanten. Hier wordt vrijheid al gevierd in het ontwerp.

a3 allstreet

Interieur

Echte schoonheid zit vanbinnen.

Stap in en ontdek niet alleen een nauwkeurige bouwkwaliteit, maar ook een verhoogde zitpositie voor een beter zicht rondom. Daarbovenop dompelt het sfeerverlichtingspakket pro het interieur onder in een aangename verlichtingssfeer naar keuze.

a3 allstreet

Dynamische prestaties

Efficiënte verplaatsingen

De nieuwe Audi A3 allstreet is uitgerust met mild-hybrid technologie, die het brandstofverbruik kan verminderen door energie terug te winnen. Wanneer u vanuit stilstand vertrekt en optrekt vanuit een laag toerental, ondersteunt het systeem de TFSI-motor met extra vermogen en koppel.

a3 allstreet

Ruimte voor meer

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 neerklapbare achterbankleuning is de nieuwe Audi A3 allstreet uiterst flexibel gezelschap. De bagageruimte kan zelfs uitgebreid worden van 380 tot 1.200 liter wanneer de zetels volledig zijn neergeklapt.

a3 allstreet

Meer informatie over de nieuwe A3 allstreet?

Maak een afspraak met een verkoper