Volkswagen

Een Volkswagen SUV voor iedereen. Ook voor u.

Het voordeel van het SUV-gamma van Volkswagen is dat er voor elk wat wils is. Er zijn maar liefst vijf modellen waartussen u kan kiezen, en ze hebben elk hun specifieke troeven. Het beste nieuws? Wie nu zijn wagen inruilt voor een SUV, krijgt bovenop de waarde van uw huidige wagen nog € 2.000 overnamepremie bovenop. De enige vraag die nog rest: voor welke SUV kiest u? Even voorstellen.

Volkswagen Taigo

Taigo

Valt sportiviteit te rijmen met SUV? Natuurlijk, de Taigo is het levende bewijs. Met zijn karaktervolle uistraling is hij een trendsetter, die best eigenzinnig uit de hoek durft te komen. Wie een SUV wilt, pas comme les autres, weet genoeg.

Volkswagen T-Cross

T-Cross

Een veelzijdige SUV die van alle markten thuis is en zich overal als een vis in het water voelt, dat is de T-Cross. Logisch ook: hij is een echte all-rounder met een markant uiterlijk, een moderne avonturier die zich aanpast aan elke omstandigheid.

Volkswagen T-Roc

T-Roc

De T-Roc heeft het allemaal: hij is stijlvol en dynamisch, en pakt uit met een zelfzekere uitstraling. Een crossover die volledig connected is en comfort koppelt aan compacte afmetingen.

Volkswagen Tiguan

Tiguan

Dat de Tiguan een SUV is voor de hele familie, hoeft niet te verbazen. Zijn ruime interieur en uitgebreide verzameling rijhulpsystemen zorgen voor een dynamische wagen die niet toevallig de meest succesvolle SUV van Europa is.

1. Overnamepremie van € 2.000 enkel geldig bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen T-Cross, Taigo, T-Roc, T-Roc Cabrio, Tiguan, Tiguan Allspace of Touareg tussen 05/09 en 02/10/2023 bij de deelnemende Volkswagen-concessiehouders in België. Het bedrag van de premie zal aan de waarde van uw huidige over te nemen voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en sinds minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de particuliere koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 incl. btw zijn. Eén premie per aankoop. Het nieuwe voertuig moet ingeschreven zijn vóór 31/12/2023.
 

Onze SUV's van dichtbij ontdekken?

Maak een afspraak met een verkoper