Volkswagen

Evolutie van de elektrische mobiliteit

Met de nieuwe ID.3 blijft elektrische mobiliteit aan kracht winnen bij Volkswagen: aan de buitenkant geven de strakke lijnen de ID.3 een volwassener gezicht, terwijl het interieur standaard is voorzien van hoogwaardige materialen en talloze rijhulpsystemen. Kortom: zuiver elektrische mobiliteit op het scherpst van de snede.

Innovaties die het leven gemakkelijker maken

De tweede generatie van de ID.3, die op het moduleerbare MEB-platform wordt gebouwd, is in veel opzichten rijper geworden dankzij de nieuwe ID-software. Denk maar aan de handige oplaadfuncties zoals Plug & Charge of praktische toepassingen, die in sommige gevallen zelfs na aankoop als upgrade kunnen worden toegevoegd. 

Details van het nieuwe exterieur

ID.3 PL zijkant
ID.3 PL voor
ID.3 PL achter

Doorlopende bumpers, opwindende nieuwe kleuren zoals Dark Olivine Green Metallic en geraffineerde details vooraan geven de nieuwe ID.3 een frisse uitstraling zonder afbreuk te doen aan het iconische uiterlijk van de ID.-familie. Ook de motorkap oogt voortaan scherper en laat zien dat zelfs een goed ontwerp altijd verder ontwikkeld kan worden – bijvoorbeeld met nieuw ontworpen achterlichten met optionele dynamische richtingaanwijzers . De innovatieve IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen kunnen deze indruk nog versterken.

Details van het nieuwe interieur

Interieur ID.3 PL
interieur ID.3 PL

De nieuwe ID.3 biedt de ruimte van een berline in compact formaat: de lange wielbasis – typisch voor zuiver elektrische auto's – zorgt niet alleen voor een stabiele wegligging, maar maakt vooral het intelligent ontworpen interieur uiterst variabel en flexibel in gebruik. Zo biedt de ID.3 ruim en comfortabel plaats aan vijf inzittenden. Daarvoor zorgen behalve het plaatsaanbod ook de nieuwe afwerkingen, bijvoorbeeld op het instrumentenpaneel of de deurbekleding, die bijdragen aan de hoogwaardige sfeer in de nieuwe ID.3. Dat alles laat u van elke seconde van uw reis genieten.

Meer informatie over de vernieuwde ID.3?

Maak een afspraak met een verkoper

ID.3 PL Drive
ID.3 PL Side
ID.3 PL dashboard
ID.3 PL Seats
ID.3 PL Head-Up Display
Foto 1 / 1