Volkswagen

Met de nieuwe 100% elektrische ID.7 tilt Volkswagen de prestaties van elektrische voertuigen naar nieuwe hoogten. De zuiver elektrische berline verenigt een groot rijbereik, een hoog laadvermogen, een royaal plaatsaanbod en een intuïtieve bediening om nieuwe premiumnormen te vestigen bij Volkswagen.

Highlights

Exterieur

Nieuw. En toch helemaal Passat.

Maak kennis met het fascinerende design van de nieuwe Passat. Zijn bredere, langere en vlakkere silhouet oogt tegelijk elegant en sportief en straalt pure dynamiek uit, terwijl het tegelijk trouw blijft aan het onmiskenbare Passat-DNA. Ervaar een Volkswagen die niet alleen uw hart sneller doet slaan, maar ook dat van de mensen die u tegenkomt.

Nieuwe Passat exterieur

Interieur

Aankomen. Nog voor u vertrekt.

Instappen, gordels vast – en bijna vergeten weg te rijden. Het zou u wel eens kunnen overkomen in de nieuwe Passat, en niet alleen vanwege zijn optionele ergoActive-stoelen met massagefunctie. Want met zijn indrukwekkende interieur, zijn royale plaatsaanbod, zijn focus op innovatieve technologie en zijn elegante design verlegt hij grenzen. Verfijnde details zoals zichtbare sierstiksels geven de bestuurdergerichte cockpit een luxueuze toets. Meer en gevarieerde opbergmogelijkheden, zoals de grotere Jumbo Box in de middenconsole, bieden flexibele opbergruimte voor alles wat belangrijk is.

Nieuwe Passat interieur

Adaptieve onderstelregeling DCC Pro

Dempt alles. Behalve uw verwachtingen.

Vaak zijn het de onzichtbare innovaties die het verschil maken. Zoals de optionele, adaptieve onderstelregeling DCC Pro met dynamische stuurinrichting. De elektronisch geregelde schokdempers met twee kleppen passen zich in luttele milliseconden aan het wegdek en de rijsituatie aan. Dat tilt het comfort en rijplezier van de nieuwe Passat met zijn lange wielbasis naar een nog hoger niveau. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u uw Volkswagen nog nauwkeuriger afstellen met de modi Comfort, Sport en Individual.

Nieuwe Passat White Back

Meer informatie over de nieuwe ID.7?

Maak een afspraak met een verkoper

ID.7 side
ID.7 back
ID.7 wheel
ID.7 interior
ID.7 city
Foto 1 / 1