SEAT

De nieuwe SEAT Arona

Hertekende voorkant

Laat je meeslepen door een gespierdere nieuwe look. Compleet met een vernieuwde radiatorrooster, voorspoiler en Full-ledkoplampen.

SEAT CONNECT

SEAT CONNECT opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden door jou via je smartphone toegang te geven tot je SEAT. Zo kun je op afstand een groot aantal functies bedienen en maximaal van jouw rijervaring genieten.

Technologie

Een groter scherm laat je meer zien en doen. Het volledig digitale scherm geeft je een beter zicht op je rijgegevens. Maak er je eigen scherm van met gepersonaliseerde instellingen die jij nodig hebt.

 

Foto 1 / 1

De nieuwe SEAT Ibiza

Koetswerkdesign

Kom altijd levendig voor de dag, met scherpere lijnen, nieuwe 18'' lichtmetalen velgen en Eco-leds om de stad eindeloos te verlichten.

Interieurdesign

Geniet van een zachter dashbord en nieuwe ventilatieroosters met sfeerverlichting waarmee je de stemming kan bepalen en nog meer flair kan geven aan de flow.

Technologie

Met het plezier binnen handbereik, dankzij een nieuw en groter 9,2" zwevend aanraakscherm met Navi systeem en draadloze Full Link voor moeiteloze connectiviteit. Plus een volledig digitale 10,25" driver Cockpit voor al je rijgegevens.

Foto 1 / 1

Overtuigd van de nieuwe SEAT Arona en Ibiza?

Maak een afspraak met een verkoper

Nieuwsbrief