Audi
Audi Q4 e-tron
Audi Q4 e-tron binnen

Fascinerend futuristisch

Het heldere design van de Audi Q4 e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Een eyecatcher van formaat: De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij. Opwindend: Het geaccentueerde zijsilhouet en de vrij zwevende daklijn.

Meer persoonlijke ruimte

De passagiers op de tweede rij zitten bijna zeven centimeter hoger dan de passagiers voorin, terwijl ze toch over voldoende hoofd- en beenruimte beschikken. Audi's compacte elektrische SUV biedt nog meer ruimte dankzij de standaard in twee delen neerklapbare rugleuning van de achterbank, waardoor dit voertuig een ideale auto en reisgenoot is.

Herontdek geluid

De Audi Q4 e-tron is het eerste model met het premium SONOS geluidssysteem. Tien krachtige luidsprekers maken van muziek een onvergetelijke ervaring. Samen met de rijke bas zorgt de briljante weergave ervoor dat hoge en lage tonen in hun volle intensiteit kunnen worden ervaren.

Innovatief geïnformeerd

Bij de Audi Q4 e-tron nemen de bedienings- en weergave-eenheden de functie van designelementen over. De auto biedt ook een derde bedieningsniveau: spraakbesturing in natuurlijke taal. Dankzij de optionele Audi connect²-diensten en -functies wordt de MMI-navigatie een visueel hoogtepunt. Met het Augmented Reality head-up display³, dat optioneel beschikbaar is op de Audi Q4 e-tron, zet Audi een grote stap voorwaarts op het gebied van displaytechnologie. Het projecteert belangrijke informatie op de voorruit op twee afzonderlijke niveaus – status en Augmented Reality (AR).

De nieuwe Audi Q4 e-tron van dichtbij zien?

Maak een afspraak met een verkoper

Foto 1 / 1

Nieuwsbrief