Gasten van Duin & Polder beleefden een fantastische dag in een Audi Sport wagen

Op vandaag is het maatschappelijk en sociaal aspect in een onderneming niet meer weg te denken. Autobedrijf Lagrou heeft al jaren een goede band met Duin & Polder (www.duinenpolder.be) en kwam zo op het idee om de gasten die er verblijven een fantastische voormiddag te bezorgen.

Op zaterdag 9 september 2023 organiseerde Autobedrijf Lagrou een Audi Sport Event, waarbij we een mooie rondrit hadden uitgestippeld. Klanten en eigen wagens reden mee, en in elk van deze prachtige Audi Sport bolides kon een gast van Duin & Polder mee als co-piloot, een unieke ervaring!

Om 9u werd gestart met een hartelijke ontvangst in onze Audi showroom in Diksmuide waar een lekker ontbijt werd geserveerd. Omstreeks 9u30 vertrokken we voor de rondrit, rond 10u was er een stop voorzien in ‘Den Uytkant’ in Keiem waar we de leefomgeving van de gasten beter konden leren kennen en terzelfdertijd ook proeven van hun streekbiertje. Tegen de middag waren we terug in Diksmuide waar iedereen nog kon genieten van een lekkere BBQ.

We willen alle deelnemende klanten nog eens van harte bedanken om de gasten van Duin & Polder een memorabele dag te bezorgen.