Volkswagen

Highlights

Lichtdesign

Zelfbewuste uitstraling

Van voor tot achter inspireert de nieuwe T-Roc met zijn vernieuwde lichtdesign: zelfs op afstand springen de kenmerkende leddaglichtkoplampen en de moderne, verduisterde achterlichten in het oog. Optioneel geeft het verlichte radiatorrooster het markante front een bijzondere uitstraling. Nog twee highlights: de sfeerverlichting voorin in het interieur en een projectie van het logo met SUV-signatuur, die bij het openen van de voorste deuren het instappen goed verlicht. Voor een moderne finishing touch zorgen de donkerrode achterlichten, optioneel met dynamische richtingaanwijzer, waarbij een geanimeerde lichtband de richting aangeeft.

ergoActive-stoel

De beste plaats is voor u gereserveerd

Neem plaats en geniet van de rit in de optionele ergoActive-stoel. U kunt hem gemakkelijk aanpassen aan uw postuur. Dit ontlast uw rug en zorgt voor een hoog zitcomfort en ontspanning. Vanaf de T-Roc Style is de ergoActive-stoel voorzien van Artvelours-bekleding en elektrische lendensteun met massagefunctie. Zo wordt zelfs de rit naar het werk een wellnessuitstapje. Bovendien biedt de ergoActive-stoel u:

  • geïntegreerde stoelverwarming
  • verstelbare bovenbeensteun

Multifunctioneel stuurwiel

Hier draait alles om u

Met het multifunctionele stuurwiel bestuurt u niet alleen de nieuwe T-Roc, maar regelt u ook de radio, mediaspeler, spraakbediening, telefoon en de weergave van het instrumentenpaneel Digital Cockpit. In de T-Roc Life en Style kan het optioneel worden verwarmd en creëert het met zijn fijne, lederen bekleding een sfeer van exclusiviteit. En als u kiest voor de T-Roc R-Line, wacht u het optioneel verwarmbare multifunctionele sportstuur met aanraakfunctie.

Climatronic met aanraakbediening

Reageert op u

De optionele klimaatregeling Air Care Climatronic zorgt in de nieuwe T-Roc helemaal rond voor een aangenaam klimaat. De bedieningselementen en weergaven zijn nu gedigitaliseerd en toegankelijk met een vingertip via een touchscreen, wat de bediening uiterst intuïtief maakt en de cockpit een bijzonder moderne look geeft. Tegelijk zorgen de functionele geleidingsgleuven voor een gemakkelijke en comfortabele bediening tijdens het rijden. Zo is de perfecte temperatuur altijd maar een aanraking verwijderd.

Foto 1 / 1

Technologieën

Digital cockpit

Het essentiële in het vizier: de rijweg

De standaard Digital Cockpit brengt alle voor u relevante informatie in de nieuwe T-Roc samen op een 20,3 cm (8 inch) kleurendisplay met aantrekkelijke graphics. Zo heeft u tijdens de rit gemakkelijk toegang tot functies als audio, telefonie of rijhulpsystemen op het instrumentenpaneel, dat via het multifunctionele stuurwiel kan worden bediend. Optioneel kunt u uw T-Roc ook uitrusten met de Digital Cockpit Pro1. Met een 26,04 cm (10,25 inch) groot hogeresolutiescherm biedt het u een breed scala aan opties voor individuele configuratie en extra weergaven, zoals de weergave van de navigatiekaart direct achter het stuurwiel.

1Standaard vanaf T-Roc Style.

Audio en navigatie

Richtinggevend. Ook op het geluidsspoor.

U luistert graag naar muziek tijdens het rijden? Bent u ook onderweg graag op de hoogte van het wereldnieuws? Richtinggevend infotainment is niet weg te denken uit de T-Roc. Wat mag het voor u zijn?

Soundsysteem BeatsAudio™

Deze sound mag gezien worden

U houdt ervan het tempo op te voeren? Met het optionele 300 watt sterke soundsysteem van Beats by Dre haalt u een geluidservaring aan boord die u kunt zien en voelen. Zes op elkaar afgestemde high-end luidsprekers zorgen op elke zitplaats voor een voortreffelijke klank en de bijbehorende subwoofer stuurt zijn extradiepe bassen rechtstreeks naar uw buik. Het geheel wordt geregeld via uw infotainmentsysteem, dat u begroet met een Beats by Dr Dre-beeldscherm zodra u instapt.

Connectiviteit

Meer dan bits en bytes

De connectiviteitsoplossingen van Volkswagen bieden u meer comfort, veiligheid en entertainment. Door uw T-Roc met het internet en uw smartphone te verbinden, komt u meer ontspannen op uw bestemming aan - enkel rijden moet u nog zelf doen.

De facelift van de T-Roc zelf ontdekken?

Maak een afspraak met een verkoper