Volkswagen
Tiguan Allspace
Tiguan Allspace

Digitaal en comfort gaan samen.

Heldere vormen, hoogwaardige structuurafwerking, een ruime indeling – in de nieuwe Tiguan Allspace kan u vrijheid niet alleen zien, maar ook voelen. Bijvoorbeeld wanneer u plaatsneemt in de gemakkelijke comfortstoelen en het multifunctionele stuurwiel in leder aanraakt. Een blik in de cockpit verraadt dat het digitale tijdperk is aangebroken. Schermen met hoge resolutie en aanraakgevoelige oppervlakken domineren, zoals in het Air Care Climatronic airconditioningsysteem. U heeft zelfs uw handen niet nodig om van radiozender te veranderen of een bestemming in te voeren; dankzij de optionele stembediening moet u alleen maar de vraag stellen.

 

Voor een dynamische uitstraling zonder te verblinden.

De nieuwe Tiguan Allspace straalt in vol ornaat. Daarvoor zorgen de optionele1 IQ.LIGHT - ledmatrixkoplampen. Deze zijn ook uitgerust met bochtenverlichting en omvatten het dynamische grootlichtregelsysteem Dynamic Light Assist: afhankelijk van de rijsituatie worden afzonderlijke ledsegmenten voor de lichtverdelingen doelgericht in- of uitgeschakeld. Hierdoor kan niet alleen u ontspannen rijden, maar ook alle voor- of tegenliggers. Ook inbegrepen in het pakket: de ledachterlichten en het geïntegreerde dynamische knipperlicht, dat de richting aangeeft met een vloeiende lichtbeweging.

1Standaard verkrijgbaar in de Tiguan Elegance en Tiguan Platinum, optioneel verkrijgbaar in de Tiguan Life en Tiguan R-Line. 

Alles aan boord.

U bent gaan winkelen in de stad, moet daarna de kinderen van school halen en wil 's middags met vrienden naar het meer? Geen probleem, dankzij de grote ruimte geniet u van veel hoofd- en beenruimte, zowel voorin als achterin, en heeft u genoeg ruimte voor uzelf en uw favoriete spullen. Dankzij de neerklapbare stoelen en de optionele derde zitrij kan de binnenruimte achter de voorstoelen aan elke situatie worden aangepast: gebruik bijvoorbeeld de volledige zitcapaciteit voor maximaal zeven personen aan boord, klap alle stoelen neer voor gebruik van de volledige laadruimte of zet slechts een deel van de stoelen omhoog. De keuze is aan u, het ruimteconcept van de nieuwe Tiguan is zo flexibel als u dat bent.

Overtuigd van de klasse van de Tiguan Allspace?

Maak een afspraak met een verkoper

Foto 1 / 1

Nieuwsbrief