Helemaal. Klaar.

Gewoon doen. Ons SUV-gamma biedt je een overvloed aan ruimte, meer gemoedsrust, kilometers meer plezier en oneindig veel redenen om royaal te leven.

SEAT ARONA

Onze compacte SUV.

Doorkruis de wereld op een hoger niveau. Met een dynamische stijl en echt veelzijdige prestaties biedt onze kleine SUV een gewaagdere look, full-ledkoplampen, volledig nieuwe verlichte luchtroosters en nog veel meer.

ARONA
SEAT Connect

Met de SEAT CONNECT-app heb je op afstand toegang tot je SEAT Arona. Zo kan je gelijk waar de deuren openen en sluiten en hun status controleren.

Digital cockpit

In SEAT’s Digital Cockpit (10,25 inch) selecteer en verdeel je kaarten, apps, rijgegevens en rijhulpsystemen zoals Lane Assist in 3 overzichtelijke stroken.

Veiligheid

Rij zorgeloos verder. Met intuïtieve veiligheidstechnologie zoals Travel Assist krijg je semi-autonome hulp bij elke etappe van je reis.

SEAT ATECA

De SUV-familie

Gewaagder en robuuster dan ooit, onze originele SEAT SUV is geëvolueerd om het moderne leven met gemak aan te pakken. Een combinatie van ontzagwekkende prestaties met lichtmetalen 19-duimsvelgen en een sportieve look.

ATECA
Wireless Full Link

Naadloos gesynchroniseerd. Wireless Full Link-technologie verbindt je smartphone met het infotainmentscherm (9,2 inch) bij het instappen.

SEAT Connect

Gezellig vertrekken. De SEAT Ateca is uitgerust met SEAT CONNECT, zodat je de ideale temperatuur al kan instellen voordat je instapt.

Predictive Adaptive Cruise Control

Laat je meevoeren. Stel je snelheid in en laat de Predictive Adaptive Cruise Control deze snelheid aanhouden terwijl hij zich automatisch aanpast aan andere bestuurders op de weg.

SEAT TARRACO

Onze grootste SUV.

Met 7 zitplaatsen is de SEAT Tarraco de grootste in ons gamma.

TARRACO
Iconische velgen

Met iconische lichtmetalen 20-duimsvelgen voor topstijl en -prestaties.

7 zitplaatsen

7 configureerbare stoelen, een bagageruimte van 760 l en een totale opbergruimte van 1.920 l met neergeklapte stoelen achterin.

Meerkleurige sfeerverlichting

Stap in en stel je mood in. Dankzij meerkleurige sfeerverlichting met verschillende intensiteiten pas je elke rit op maat aan.