Volkswagen

De nieuwe Taigo heeft tal van highlights. Dit zijn er alvast drie:

R-line

Voor wie van sportiviteit houdt, biedt de nieuwe Taigo als R-Line een hoogwaardige uitrusting met design-, comfort- en technologiehoogtepunten voor een opvallend exterieur – en interieur.

Taigo R-line

Digital Cockpit

Onderweg is het de focus op het essentiële dat telt. Het Digital Cockpit-instrumentenpaneel toont u standaard klassieke inhoud zoals de snelheidsmeter en de kilometerteller op een 20,32 cm kleurendisplay met hoge resolutie. Met de Digital Cockpit Pro kan de weergave in het 26,04 cm display aan uw individuele wensen worden aangepast. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor de visuele weergave van uw rijhulpsystemen of voor een combinatie van navigatiekaart en mediaweergave – alles in aantrekkelijke graphics en animaties.

Taigo Digital Cockpit

App-Connect Wireless

Apps en content gemakkelijk gebruiken, daarvoor staat het optionele App-Connect,. Muziek, nieuws, kaarten of luisterboeken worden overgenomen op het display van het infotainmentsysteem en kunnen zo vanuit uw blikveld worden bediend. Er zijn drie interfaces mogelijk voor de verbinding van smartphones: Apple CarPlay, Android Auto van Google en MirrorLink. Heel leuk: het gebruik van Apple CarPlay en Android Auto door de draadloze verbindingsmogelijkheid voor de optionele navigatiesystemen Discover Media en Discover Pro en voor het audiosysteem Ready 2 Discover. U kan ook later App-Connect kopen en activeren via de In-Car Shop van uw voertuig.

Taigo App Connect

Exterieurdesign

Roofpack

Houdt u van contrastrijk?

De nieuwe Taigo brengt compacte afmetingen en een geweldig design onder één dak. Hoe dat er precies uitziet, dat bepaalt u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwart dak en bijpassende zwart gespoten buitenspiegelkappen? Het Roof-pack is als optie verkrijgbaar in de Style uitrustingslijn, met verduisterde zij- en achterruiten inbegrepen.

Taigo Roof Pack

Voorzijde

Een nieuw gezicht

Al op het eerste gezicht is de Taigo sportief en modern. Een hoogtepunt: de stijlvolle ledlichtlijst die zich over de hele voorkant uitstrekt tot aan het Volkswagen-logo en een verbinding maakt met de bijbehorende IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen met indrukwekkend lichtsignatuur. De mistlampen zijn geïntegreerd in de zijkant van de brede bumper.

Taigo voorzijde

Achterzijde

Expressief in alle opzichten

Sportief is ook de schuin aflopende achterkant met zijn moderne achterlichtsignatuur. Het coupédesign wordt onderstreept door slanke donkerrode ledachterlichten met een doorlopende lichtband - en laat van de markante dakrand tot de dynamische achterschort zien dat de nieuwe Taigo het leven van alledag graag achter zich laat.

Taigo achterzijde

Interieur

Interieur

Uitnodigend innovatief

Het interieur van de nieuwe Taigo begroet u uitnodigend. Met een hoogwaardig Soft Touch-dashboard als standaard en optioneel zelfs een gekleurd decor in de Style-uitrustingslijn. Vanaf de Life-uitrustingsvariant kan u uw toestellen ook gemakkelijk op de achterbank opladen via de USB-aansluiting op de middenarmsteun van de voorstoelen. Maar ook het multifunctionele lederen stuurwiel dat standaard is vanaf de Life-uitrustingslijn, laat zien dat deze cockpit in het teken staat van een geconnecteerde levensstijl.

Taigo Interieur

Designpack Visual Green

Brengt er kleur in

Mag het wat kleurrijker zijn? Met ons Visual Green designpack kan u het interieur een nieuw kleurtje geven. Als u instapt, wordt u begroet door het interieur in de frisse Ceramique kleur en met stijlvolle Visual Green decoratieve elementen. De bijpassende groene siernaden op de bekleding van de Tracks-stoelen vormen een aanvulling op de kleurensignatuur.

Taigo design pack visual green

Comfort

Draadloos laden

Geen oplaadkabel? Geen probleem.

Hebt u altijd een oplaadkabel bij de hand voor het geval de batterij van uw smartphone onderweg leegraakt? In de nieuwe Taigo moet u zich daar geen zorgen meer over maken. Leg uw smartphone simpelweg in het voorste opbergvak, waar hij inductief wordt opgeladen. Voorwaarde is dat het de Qi-standaard ondersteunt en dat u de overeenkomstige optionele uitrusting uit de Life-uitrustingslijn heeft gekozen.

Taigo draadloos laden

Panoramisch kantel-/schuifdak

Hemels uitzicht

Met zijn enorme glasoppervlak dat zich over de hele breedte van het dak uitstrekt, is het elektrische panoramisch kantel-/schuifdak, dat als optie verkrijgbaar is vanaf de Life-uitrustingslijn, een blikvanger op zich. Nog mooier: het open zicht op de hemel. En het vrije spel van zonneschijn en frisse buitenlucht. Hoeveel u ervan laat binnenstromen, kiest u zelf: het dak laat zich kantelen of helemaal openschuiven. En als het te licht wordt, helpen het getinte glas en een rolgordijn van hoge kwaliteit.

 

Taigo open dak

De gloednieuwe Taigo van dichtbij zien?

Maak een afspraak met een verkoper

Nieuwsbrief