Volkswagen

Highlights

Spraakbediening en ID. Light

Zeg "Hello" tegen uw ID.5

Houd uw blik op de baan gericht en rijd heel eenvoudig met behulp van de intuïtieve spraakbediening: bedien zo het audiosysteem, het optionele navigatiesysteem of uw telefoon. Zeg gewoon "Hello ID." - en het systeem begrijpt u. Zodra u de spraakbediening gebruikt, reageert ID. Light op uw stem. Met behulp van ID. Light communiceert uw ID.5 ook visueel mee en helpt hij u samen met het navigatiesysteem om op een ontspannen manier aan het verkeer deel te nemen. De auto begroet u en vertaalt instructies van uw infotainment- en rijhulpsystemen in lichtsignalen, die u ontspannen door het verkeer leiden.

Volkswagen ID.5 spraakbediening

AR-head-updisplay

Toonaangevende navigatie

In de nieuwe ID.5 ziet u in één oogwenk wat belangrijk is. Het optionele Augmented-Reality-head-updisplay projecteert belangrijke informatie rechtstreeks in uw gezichtsveld op de voorruit. Dankzij de Augmented Reality-technologie ziet u de navigatie-informatie over de rijweg precies daar waar u langsrijdt of moet afslaan. Zo bereikt u ontspannen uw bestemming zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden.

Volkswagen ID.5 AR-head-updisplay

Sfeerverlichting

Licht voor bijna elke sfeer

Geef uw ID.5 meer persoonlijkheid. Kies hiervoor uit tien standaard kleuren (in optie zijn 30 kleuren mogelijk) en laat het interieur in een zacht licht baden. Zoals het dashboard, het aflegvak voor gsm en de deuren. Wenst u een koele of warmere verlichting? U bepaalt het zelf.

 

Volkswagen ID.5 sfeerverlichting

Onderweg opladen met We Charge

Opladen wordt kinderspel

Voortaan hoeft u zich over veel aspecten veel minder zorgen maken. Overal in Europa hebt u met We Charge toegang tot meer dan 200.000 oplaadpunten, inclusief het volledige snellaadnetwerk van IONITY. Dankzij Plug & Charge Online hoeft u zich zelfs niet meer te authenticeren via een kaart of app voor u gaat opladen, want uw ID.5 doet dat voor u. ID.-bestuurders kunnen kiezen uit aantrekkelijke oplaadtarieven voor occasionele bestuurders tot kilometervreters en profiteren van exclusieve prijsvoordelen. De oplaadtarieven en de gratis oplaadkaart kunnen worden besteld via de We Connect ID.-app.

Thuis de batterij opladen met de ID. Charger

De wallbox voor bij u thuis: de ID. Charger

Met de ID. Charger, kunt u gewoon bij u thuis 'tanken'. Zo kunt u ‘s ochtends in uw opgeladen ID.5 stappen en vol energie aan de dag beginnen. De ID. Charger is overigens verkrijgbaar in drie versies met verschillende niveaus van connectiviteit en intelligentie. Want indien nodig is er ook een model met wifi, 4G en geïntegreerde elektriciteitsmeter. De intelligente functies van de ID. Charger bedient u via We Charge in de We Connect ID.-app.

Technologieën

Over-The-Air Updates

Baanbrekend. En up-to-date

Regelmatige updates verhogen de functionaliteit van de digitale systemen in uw ID.5. Dankzij over-the-air updates kan hij ze bijvoorbeeld 's nachts volledig automatisch bijwerken zodra u de update op uw infotainmentsysteem bevestigt. Op die manier is uw ID.5 up-to-date en wordt u regelmatig voorzien van nieuwe functies in uw voertuig.

Volkswagen ID.5 Over-The-Air Updates

IQ. Drive: Travel Assist met zwermgegevens & ACC

Houdt u op het juiste spoor. En de anderen op afstand.

De Travel Assist kan de rijstrook, de afstand tot de voorligger en de door u ingestelde maximumsnelheid aanhouden.

Hij maakt daarbij onder andere gebruik van de adaptieve rijstrookgeleiding. Het voertuig wordt hier actief in het midden van de rijstrook gehouden. De Travel Assist past zich aan uw rijstijl aan en kan ook verder naar links of rechts rijden op de eigen rijstrook in plaats van precies in het midden.

Als er zwermgegevens beschikbaar zijn, d.w.z. rijgegevens van meerdere voertuigen in de buurt, hoeft de Travel Assist slechts op één gedetecteerde rijstrookgrens te vertrouwen om het spoor aan te houden, bijvoorbeeld op secundaire wegen zonder middenstrookmarkeringen.

Bovendien beschikt de Travel Assist over een vooruitziende snelheidsregeling en bochtenassistent. Zo kan de snelheid van het voertuig worden aangepast aan de geldende snelheidsbeperkingen en aan de wegindeling (bochten, rotondes enz.).

Volkswagen ID.5 IQ. Drive Travel Assist

Park Assist Plus met geheugenfunctie

Uw persoonlijke parkeerservice

Als u kiest voor Park Assist Plus met geheugenfunctie, kunt u uw ID.5 heel individuele parkeermanoeuvres aanleren. Bijvoorbeeld om te parkeren in een carport of garage. U hoeft uw ID.5 slechts één keer zelf te parkeren en het parkeerproces op te slaan. Daarna kan uw ID.5 het aangeleerde parkeermanoeuvre zelfstandig herhalen. Het enige wat u moet doen is toezicht houden op het parkeren. En het werkt natuurlijk ook bij het uitparkeren.Ook met de optionele parkeerassistent Park Assist Plus kan uw ID.5 u niet alleen bij het voorbijrijden vertellen of een parkeervak groot genoeg is - hij parkeert er ook in voor u.

Tot een snelheid van 40 km/u zoekt de Park Assist Plus voortdurend naar geschikte parkeerplaatsen in de lengterichting. Tot een snelheid van 20 km/u gaat hij ook op zoek naar dwarse parkeerplaatsen. Zodra u een van de gevonden parkeerplaatsen hebt geselecteerd, start u het parkeren. De Park Assist Plus kan het betreffende parkeermanoeuvre voor u uitvoeren. U hoeft alleen toezicht te houden op het parkeerproces en indien nodig in te grijpen.

Maar de Park Assist Plus kan nog meer. Uit parkeerplaatsen parallel aan de weg kan hij ook weer uitparkeren. Hij kan u ook helpen bij een mislukt parkeermanoeuvre door de handeling voor u af te ronden.

Volkswagen ID.5 parkeer assistentie

e-Sound

Deze auto klinkt ook nieuw

Hoe stil een elektrische auto rijdt, hangt volledig van het voertuig af. Met het oog op de verkeersveiligheid is uw ID.5 tot een snelheid van 30 km/u binnen stiller en buiten iets duidelijker te horen. Zo merken voorbijgangers gemakkelijker dat u eraan komt. De futuristische compositie onderstreept zijn visionaire identiteit en fungeert tegelijk als artificieel geproduceerd rijgeluid dat voorbijgangers en fietsers akoestisch attent maakt op de nagenoeg geruisloze elektrische aandrijving.

Volkswagen ID.5 die rijdt

Aandrijving

Duurzame prestaties voor rijplezier

De nieuwe ID.5 maakt dat bijna elke rit spannend aanvoelt. Want zijn elektrische motor ontwikkelt zijn vermogen dynamisch en met een volledig koppel van bij de start. En brengt u op de weg naar een kleinere ecologische voetafdruk een heel stuk verder.

Volkswagen ID.5 aandrijving

Warmtepomp en rijbereikmanager

Groot rijbereik: de warmtepomp in de ID.5

In de nieuwe, volledig elektrische ID.5 zorgt een als optie verkrijgbare warmtepomp voor een energie-efficiënte verwarming van het interieur. De zo bespaarde energie heeft een positief effect op het rijbereik.

De nieuwe routeplanner van de ID.-familie ondersteunt u ook in het dagelijkse leven door de oplaadpunten van uw voorkeur in uw navigatieroute in te plannen en de route en vereiste oplaadtijden intelligent te optimaliseren. U ziet het: met innovatieve technologie wordt het leven veel eenvoudiger.

Volkswagen ID.5 Warmtepomp en rijbereikmanager
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5 die aan het opladen is
Foto 1 / 1

Meer informatie over de ID.5?

Maak een afspraak met een verkoper