CUPRA

Exterieur

De indrukwekkende bumper met koperkleurige accenten en de scherpe lijnen van de koplampen maken een onvergetelijke indruk. Altijd en overal.

LED verlichting is standaard op de CUPRA Born; de interieurverlichting, welkomstverlichting, koplampen én de doorlopende achterlichten zijn LED.

Standaard op de CUPRA Born Copper Edition: 20 inch velgen 'Blizzard Copper' met koperkleurige accenten. Standaard op de andere uitvoeringen zijn 18 inch of 19 inch velgen.

Ook de achterkant verraadt ons race-DNA, dankzij de sportieve en aerodynamische diffuser en dakspoiler. Het sportonderstel en de achterwielaandrijving zorgen voor een superieure rijervaring. Helaas is het niet mogelijk om een trekhaak te monteren op de CUPRA Born.

CUPRA Born

Interieur

Een interieur gefocust op beleving en emotie, met een sportstuur, koperkleurige accenten en hoogwaardige materialen.

Het multifunctionele sportstuur met koperkleurige accenten ligt stevig in de hand.

Kuipstoelen met een stijlvol en duurzaam karakter zijn standaard in de CUPRA Born. De bekleding is gemaakt van gerecyclede materialen in samenwerking met SEAQUAL®

CUPRA Born Interieur

Technologie

Veiligheid Front Assist

Born to be safe

Voor krachtig en veilig rijden kun je rekenen op Front Assist afstandscontrolesysteem en Predictive Adaptive Cruise Control.

Technologie Lane Assist

Born to be relaxed

Ga voor ontspannen rijden met verkeerstekenherkenning, grootlichtassistent, licht- & regensensor en Lane Assist.

Technologie AR hud

Born to drive

Het head up display projecteert informatie op de voorruit en is verrijkt met augmented reality technologie voor een optimale rijervaring.

Connectiviteit

My CUPRA App

Born to be connected

Met de My CUPRA App verwarm of koel je de auto, bepaal je zelf wanneer je wilt opladen en ontgrendel je de deuren. Allemaal op afstand.

CUPRA Born full link

Born to entertain

Het 12" touchscreen mediasysteem met navigatie, Apple CarPlay en Bluetooth-koppeling maakt omrijden wel heel aantrekkelijk.

De nieuwe CUPRA Born van dichtbij zien?

Maak een afspraak met een verkoper

CUPRA Born
CUPRA Born Back
CUPRA Born Side
CUPRA Born Interieur
CUPRA Born Velg
CUPRA Born Front
CUPRA Born Lights
CUPRA Born Back2
CUPRA Born Driver Side
CUPRA Born Seats
Foto 1 / 1

Nieuwsbrief