Audi

Er hangt elektriciteit in de lucht bij alle Autobedrijf Lagrou. De Audi Electric Days zijn het ideale moment om te kiezen voor de 100% elektrische of plug-in hybride Audi waar u van droomt.

Bestel uw nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi t.e.m. 16 oktober en kies een extra voordeel dat perfect aansluit bij uw overstap naar duurzame mobiliteit. Ontdek hieronder de verschillende voordelen¹ waaruit u kan kiezen.

Daarbovenop ontvangt u ook een Audi Electric bonus, een tijdelijke korting tot € 1.500 (incl. btw)* op uw Audi. Voelt u de spanning ook al stijgen?

Ontdek onze verschillende plug-in
hybride en 100% elektrische Audi modellen in onze showroom in Diksmuide.

* maximum voordeel, afhankelijk van gekozen voordeel en model

Kies uw voordeel¹

Optie 1

Korting op intelligent geconnecteerd EDI-laadstation²

U kunt kiezen voor € 1.300 korting² (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI (Electric by D'Ieteren). Voor thuis, enkel- of driefasig, met een vermogen tot 22 kW, voor montage aan een muur of op een paal. Dit geconnecteerde laadstation wordt de ideale bondgenoot voor uw dagelijkse elektrische mobiliteit.

Meer over EDI

EDI laadstation

Optie 2

Audi Electric Kickscooter powered by Egret

Een andere mogelijkheid is de Audi Electric Kickscooter powered by Egret t.w.v. € 1.965 (incl. btw), het vinnige elektrische stadsmaatje van uw Audi. Dankzij z'n rijbereik tot 80 km zult u hem niet zo vaak moeten opladen. Ervaar de stad zoals nooit tevoren, met een snelheid tot 25 km per uur.

Meer over Audi Electric Kickscooter

audi-electric-kick-scooter

Optie 3

Fietsleasing via Joule voor een Riese & Müller Culture Mixte fiets³

Wat zou u denken van deze strak ontworpen en lichte e-bike met de nieuwste techniek? Tijdens de Audi Electric Days kunt u kiezen voor 1 jaar gratis fietsleasing via Joule t.w.v. € 2.200 (incl. btw) op de Riese & Müller Culture Mixte. Met de nieuwe Bosch SX motor in combinatie met de CompactTube 400 accu is hij zeer stil, en zorgt hij voor een natuurlijk rijgevoel.

Meer over Riese & Müller Culture

Riese & Müller

Optie 4

Kortingvoucher voor een fiets uit het Lucien gamma³

U hebt interesse in een elektrische mountainbike, speed pedelec, gravel bike of nog iets anders? Dan kunt u opteren voor een korting van € 1.000 (incl. btw) voor de aankoop van een fiets uit het Lucien gamma, geldig bij een aankoopbedrag van minimum € 1.000 (incl. btw)

Ontdek het Lucien gamma

Lucien

Kom jij ook de elektrische voertuigen van Audi ontdekken?

Maak een afspraak met een verkoper

Foto 1 / 1
1 Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi dient 1 van de 4 opties gekozen te worden. De opties zijn onderling niet combineerbaar.
2 Het aanbod voor een gratis intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2023. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 15 september en 16 oktober 2023. Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstation per natuurlijke persoon/rechtspersoon.
3 Voorwaarden Fietsleasing & voucher fiets: De actie is pas geldig vanaf het moment dat de wagen geleverd is bij de klant. Maximum van 5 promoties per natuurlijke persoon/rechtspersoon. Actie niet langer van toepassing wanneer de wagen wordt geannuleerd of wanneer de wagen wordt omgezet naar een andere versie dan een plug-in hybride of 100% elektrische Audi. Gebruik korting voucher/aanvraag fietsleasing ten laatste op 31/12/2024.

1 jaar gratis fietsleasing: De fietsleasing wordt aangeboden door Joule. De fiets - Riese & Müller Culture Mixte - wordt ter beschikking gesteld en onderhouden via een lokale Lucien winkel. De fietsleasing kan worden opgestart vanaf het moment dat de wagen afgeleverd wordt aan de klant. De fietsleasing is van toepassing voor particuliere en professionele klanten. In het pakket fietsleasing zitten volgende diensten: de fiets, montage van de fiets, een servicebudget van €145 incl. btw en een schade-en diefstalverzekering. Kosten die niet inbegrepen zijn in de fietsleasing: franchise van de verzekering, reparatiekosten die de limiet van het servicebudget overschrijden. Na 1 jaar fietsleasing zal de fietsleasing vanzelf stopgezet worden. De fiets moet dan door de gebruiker terug gebracht worden naar de lokale Lucien winkel. Bij de opstart van de fietsleasing zal een huurovereenkomst worden opgesteld met alle voorwaarden rond het gebruik van de fiets.
Een Kortingvoucher van €1000 incl. btw.: Minimum aankoopprijs fiets bedraagt €1.000 incl. btw. (fiets + fietsaccessoires). Geldig op alle fietsen bij Lucien. Niet combineerbaar met een fietsleasing. https://blog.joule.be/audi

Nieuwsbrief