Volkswagen

De ID. Buzz is klaar om de toekomst van de mobiliteit een nieuwe definitie te geven

De nieuwe generatie van de mobiliteit komt eraan: de innovatieve ID. Buzz. Het allereerste 100% elektrische busje vanVolkswagen: multifunctioneel, volledig geconnecteerd en helemaal nieuw bedacht. Een elektrisch busje voor familie, vrienden en de uitdagingen van elke dag, zelfs in de smalle straten van de grote steden. Ontdek nu het visionaire design van de ID. Buzz, dat compacte afmetingen combineert met ruimte en innovatieve technologie. Beleef een nieuw gedefinieerd ruimtelijk gevoel in een interieur dat gedeeltelijk uit gerecycleerde materialen bestaat. Laat u inspireren door de omvangrijke connectiviteit en de digitale functies. Laat de moderne e-mobiliteit in de nieuwe ID. Buzz u overtuigen.

Het design van een nieuw tijdperk

Een optisch eerbetoon aan het eerste busje maar tegelijk is hij helemaal zichzelf: het expressieve design van de ID. Buzz combineert moderne verhoudingen met innovatieve techniek. Aanverwant met het iconische design van de eerste generatie busjes, is hij naar wens verkrijgbaar in vier tweekleurige lakuitvoeringen. Aanpasbare sfeerverlichting zorgt voor sfeervolle accenten in het interieur. Dankzij het helemaal nieuw bedachte concept met de handig verstelbare stoelen biedt het interieur niet alleen meer plaats en een variabele binnenruimte, maar is ook het inladen zo gepiept. Want als u kiest voor de optionele elektrisch bediende kofferklep, kan u die openen met een voetbeweging zonder dat u de sleutel uit uw tas moet nemen. Dit is mogelijk dankzij de optionele functie Easy-Open. Met slimme functies, een maximale ruimtelijke beleving en het innovatieve lichtdesign weet de nieuwe ID. Buzz over de hele lijn te overtuigen.

ID Buzz

Duurzame mobiliteit over de hele lijn

Holistische duurzaamheid voor een klimaatbewuste toekomst: dat is wat we willen bereiken met de nieuwe ID. Buzz. De nieuwe ID. Buzz zal de individuele mobiliteit veranderen en ons de weg wijzen naar een milieubewuste toekomst. Dankzij zijn interieur zonder dierlijk materiaal en het gebruik van gerecycleerd materiaal op veel plaatsen, onder andere bij de stoel-, vloer- en decoratieve hemelbekleding, brengt hij duurzaamheid en comfort in harmonie.

ID Buzz interieur

Technologie van morgen vandaag al beleven

Het heden en de toekomst verbonden: de nieuwe ID. Buzz maakt indruk met tal van digitale functies. Dankzij Car2X kan de ID. Buzz communiceren met andere geconnecteerde weggebruikers. Zo kan u op voorhand al geïnformeerd worden over mogelijke gevaren en files op uw route. Indien gewenst met meer dan dertig rijhulpsystemen aan boord en met een goed zicht dankzij de optionele ledmatrixkoplampen – de nieuwe ID. Buzz biedt een hoog niveau van comfort en kwaliteit. Met zijn vast geïntegreerde simkaart is hij ‘always on’: zo houdt u de digitale functies van de ID. Buzz gemakkelijk up-to-date. Met over-the-air updates via WeConnect kan de software voor de systemen geüpdatet worden met een simpele druk op een knop.

ID Buzz technologie

ID. Buzz Cargo: mobiliteit in een nieuwe dimensie

Welke eisen stelt u aan een moderne bestelwagen die u voor uw werk wilt gebruiken? Een elektrische aandrijving, genoeg laadruimte en een behoorlijk rijbereik: de nieuwe ID. Buzz Cargo heeft het allemaal. En zelfs nog een beetje meer dankzij een modern netwerk, digitale systemen en veel intelligente functies die uw werkleven moeten verlichten. Met de innovatieve ID. Buzz Cargo zetten we de volgende generatie van zakelijke mobiliteit in gang. De nieuwe ID. Buzz Cargo lijkt visueel erg op het eerste busje en is Volkswagens eerste 100% elektrisch ontworpen bestelwagen. Het resultaat is een krachtig en duurzaam bedrijfsvoertuig dat bijna alle uitdagingen van het dagelijkse werkleven aankan.

Laadruimte opnieuw uitgedacht: de ID. Buzz Cargo als laadmeester

Grote laadruimte tegenover compacte afmetingen en tegelijk volledig elektrisch: de ID. Buzz Cargo is klaar om de zakelijke mobiliteit een nieuwe definitie te geven. Het moderne laadruimtedesign van het busje maakt indruk omdat het plaats creëert voor twee dwars ingeladen europallets. Met de combinatie van een groot laadvolume tot 3,9 kubieke meter en een groot sleepvermogen van 650 kg weet de ID. Buzz Cargo over de hele lijn te overtuigen. Ook het slimme opbergconcept in de cockpit zorgt voor veel ruimte. Hier kunt u bijna alle spullen die u gebruikt voor uw dagelijkse werk, ordelijk en veilig opbergen, van werkhandschoenen tot een vouwmeter. Sleepvermogens tot 1.000 kg vormen voor zijn krachtige elektrische aandrijving geen enkel probleem met de optionele trekhaak. Dit maakt de nieuwe ID. Buzz tot een waar "werkbeest".

ID Buzz Cargo

Meer duurzaamheid voor een moderne zakelijke mobiliteit

De nieuwe ID. Buzz Cargo maakt moderne mobiliteit mogelijk voor bijna alle bedrijfstakken, ook wanneer u een keertje langere afstanden moet afleggen. Met de ID. Buzz Cargo, die met CO2-neutrale balans wordt geleverd, komt u tot 425 km ver zonder te moeten opladen. Onderweg vergemakkelijkt de Plug & Charge - technologie voortaan het opladen aan openbare laadpalen in heel Europa. Dan moet u alleen nog de oplaadkabel insteken en het opladen begint al. Bovendien mag u dankzij de elektrische aandrijving van de ID. Buzz Cargo lage-emissiezones binnenrijden, die niet toegankelijk zijn voor bepaalde voertuigen met een verbrandingsmotor. Zo rijdt u met de ID. Buzz Cargo nog flexibeler rond voor het werk.

ID Buzz Cargo

Techniek van morgen: vandaag al in de ID. Buzz Cargo

De nieuwe ID. Buzz Cargo ondersteunt u op werkdagen met tal van digitale functies en geavanceerde technologie. Optioneel uitgerust met meer dan dertig rijhulpsystemen en met ledmatrixkoplampen die zorgen voor een goed zicht: de nieuwe ID. Buzz Cargo biedt een hoog niveau aan comfort en hoogstaande kwaliteit. Tegelijkertijd is hij "always on". Daar zorgt de ingebouwde simkaart voor. Zo houdt u de digitale functies van de ID. Buzz Cargo gemakkelijk up-to-date. Met over-the-air updates via WeConnect kan de software geüpdatet worden met een simpele druk op een knop.

ID. Buzz Cargo

Overtuigd van de ID. Buzz en ID Buzz Cargo?

Maak een afspraak met een verkoper

ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
ID Buzz
Foto 1 / 1

Nieuwsbrief