De saloncondities voor particulieren

Volkswagen particulieren

Tijdens het salon presenteert Volkswagen zes modellen in Business-uitvoering. Erg compleet uitgeruste wagens, met motoren die performantie aan zuinigheid koppelen, nu tijdelijk met tot € 11.800 salonvoordeel1. Welke past bij u?

De saloncondities voor professionelen

id-family

Tijdens het salon presenteert Volkswagen vier 100% elektrische modellen in exclusieve Business-uitvoering: maximaal comfort en rijplezier, met de meest populaire opties die standaard voorzien zijn. U profiteert bovendien van interessante financieringsvoorwaarden.

Wenst u meer informatie over de saloncondities?

1.
(1) De Salonvoordelen (€ 11.800) zijn berekend op de Tiguan R-Line Business Premium TSI 150pk DSG7 en zijn de som van de Salonkorting (€ 5.045)(3), de voorwaardelijke overnamepremie (€ 2.500)(2), het klantenvoordeel op de Business Premium uitvoering (€ 3.735)(4) en de verlengde garantie (€ 2.500) (5). (2) Overnamepremie van € 2.500 enkel geldig bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen Tiguan bij de deelnemende Volkswagen-concessiehouders in België. Het bedrag van de premie zal aan de waarde van uw huidige over te nemen voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en sinds minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de particuliere koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 incl. btw zijn. Eén premie per aankoop. Het nieuwe voertuig moet ingeschreven zijn vóór 30/09/2023. (3) De Salonkorting is geldig bij de aankoop van de nieuwe Volkswagen Tiguan. (4) Het klantenvoordeel op de Business Premium uitvoering is het verschil tussen het supplement op de prijs die de klant betaalt voor de Business Premium uitrusting en de som van de catalogusprijzen van elke optie/elk accessoire (uitgezonderd het optiepack) in de Business Premium uitrusting. (5) Actie Salon Extended Warranty 5 jaar / 75.000 km. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig.Aanbieding geldig voor particuliere klanten van 02/01/2023 tot en met 30/01/2023. Meer informatie bij uw Volkswagen concessiehouder of op volkswagen.be.