Salonactie

Droomt u van een nieuwe 100% elektrische Audi of een plug-in hybride Audi? Dan moet u beslist onze Salonactie ontdekken. Audi schenkt u tijdelijk een korting van € 1.300 (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI¹ of een Audi Electric Bonus².

Ontdek de saloncondities per model

1    Het intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende nafhankelijke instantie) vertegenwoordigen een waarde van € 1.300 excl. btw (exclusief installatie) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de factuur van Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De waardebon zal door EDI van de installatie- of charging pack offerte worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig.
- Als alternatief kan de klant ook kiezen voor een EDI Connected Cable ter waarde van € 1.299 excl. btw. In dat geval zal het verschil met de waarde van de voucher echter niet worden terugbetaald.
- Het aanbod voor een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 ex BTW), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI).
- Het aanbod voor een geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 ex BTW) of een Connected Cable, is uitsluitend geldig bij de aankoop van een plug-in hybride of 100% elektrische Audi. De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is.
- Slechts één laadstation/één certificatie of Connected Cable per bestelling van een plug-in hybride of 100% elektrische Audi is toegestaan, met een maximum van 5 gratis laadstations/gratis certificaties of Connected Cable per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant; het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation.
- Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. - Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld.
- Geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon.
- Korting in lijn met de EDI tarieven vastgesteld op 02/12/2022.
- EDI tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
2    Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 2/12/2022 en 30/1/2023 (inbegrepen). Cumuleerbaar met alle andere lopende commerciële acties. De klant heeft de keuze tussen het EDI laadstation OF een Audi Electric Bonus (aanbod niet cumuleerbaar) van toepassing op alle TFSI e varianten en 100% elektrische modellen van het Audi gamma.